Update Reset

Tlf.: 39 56 58 62

Update Reset

Trappelifte til personkørsel


En robust trappelift og trappe elevator

En trappelift eller trappe elevator er et vigtigt hjælpemiddel for kørestolsbrugere og gangbesværede når trapper skal forceres. CJ Elevator ApS fremstiller trappelifte og trappe elevatorer der giver brugeren en naturlig, sikker og tryg fornemmelse under kørslen.


Trappelifte efter mål

Vi leverer trappelifte og trappe elevatorer efter mål og med de funktioner kunden ønsker og har behov for. Kontakt os endelig for drøftelse af jeres muligheder.

Trappeliftene og trappe elevatorerne er CE-mærket og fremstillet iflg. Arbejdstilsynets anvisninger beskrevet i Elevatorregulativet.

Ligeledes er CJ Elevator ApS ISO 9001 certificeret, hvilket er et krav for at kunne servicere bl.a. trappelifte.


Inden montage af trappelift:

Inden montage af trappeliften og trappeelevatoren skal strøm være klargjort ved nødvendigt to-vejs-kommunikation. Ligeledes skal murearbejde (hvis det er nødvendigt) være færdigt inden montagen. CJ Elevator ApS kan naturligvis være behjælpelig med mure- og el-arbejde.


Trappelift til både indendørs og udendørs brug

Trappelift eller trappe elevator kan fremstilles i galvaniseret stål eller i stål malet i ønsket RAL-farve. Så den passer med indretningen i f.eks. private hjem, offentlige steder/pladser, museer, skoler, institutioner, butikker, cafeer og erhvervsbygninger mm.

Skal installationen forgå nær havet eller andre områder hvor vind og vejr er hårdt for metal. Fremstilles trappeliften eller trappe elevatoren med ekstra holdbar overflade.


Platform på trappelift:

Adgangen til trappelifte er sikker og nem, helt uden høje trin og andre hindringer.

Vi leverer i specialmål og flere standardstørrelser.

Platformen fremstilles i skridsikker tåreplade, men kan også fremstilles i andre ønskede kvaliteter.


Betjening af trappelift og trappe elevator

En trappelift er simple og nem at betjene. Ved øvre og nedre niveau/etage monteres normalt et kald. Betjening kan påsættes efter ønske om design og funktioner. Dog skal Arbejdstilsynets regler overholdes.

Det er muligt at lukke en trappelift eller trappe elevator så den ikke fylder meget når den ikke er i brug. Når den skal bruges vippes platformen og sikkerhedsbøjlerne ned.  Efter brug vippes den op igen. Det er selvfølgeligt muligt at låse trappeliften når den ikke er i brug.

En handicap lift er forsynet med termiske overlastningsindikatorer, som automatisk afbryder for spændingstilførslen ved overlast.


Sikkerhed:

En trappelift er altid dødmandsbetjent. Dvs., at liften kun bevæger sig så længe kontakt på lift eller kald er påvirket. Under liftladet / platformen er der monteret en pneumatisk sikkerhedsliste.

Ligeledes er trappeliftens rampeklapper forsynet med sikkerhedsafbrydere.


Trappe elevator

En trappe elevator kaldes også en mini elevator og kan være en god løsning der, hvor det ikke er muligt at installere andre typer med eksempelvis skakt.


Du er altid velkommen til at ringe for aftale om drøftelse af jeres trappelift løsning.

Vi udfører også lovpligtig elevator service på trappelifte og trappe elevatorer samt andre person- og gods transport hjælpemidler.


Se også Aritco HomeLift og Hjemme elevator

Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset

KONTAKTINFORMATION

CJ Elevator ApS

Tlf.: +45 39 56 58 62

Vandtårnsvej 74
2860 Søborg

Afdeling  Fyn/Jylland: +45  21 24 45 68

Website: www.cjelevator.dk
E-mail: info@cj-montage.dk

SERVICES