Update Reset

Tlf.: 39 56 58 62

Update Reset

Kabinelift


Platformselevator med kabine og automatisk kørsel

En platformselevator er en prisbillig og enkel elevatorløsning, når det kommer til at øge og sikre tilgængelighed på fx skoler, kontorer, offentlige institutioner og i beboelsesejendomme. Du kan tage CJ med på råd, hvis du overvejer en platformselevator i din ejendom eller bygning. Vi tager meget gerne en uforpligtende rådgivende samtale og kan ved behov stå for levering, montage og efterfølgende service af elevatoren.


Nem at installere

En platformselevator kræver et minimalt indgreb i boligen når den skal installeres. Elevatoren har sin egen skakt og kun kræver en grubedybde på 75 mm. og en overhøjde på 2400 mm. Kabineliften kan også placeres direkte på stabilt underlag med en lille rampe.


Design

Du har mulighed for at designe liften, så du får en lift, der passer til det eksisterende interiør eller den eksisterende bygnings stil. Du kan vælge imellem mange forskellige muligheder inden for blandt andet beklædning i kabinen, gulvtyper, spejl, tale ved ankomst, design af skakt, lys mm. 


Drivsystem

Kabineliften drives af spindeldrift, et patenteret drivsystem som giver en fantastisk komfort med soft start og stop. Aritco 9000 med automatisk kørsel, er den lift på markedet som har de laveste vedligeholdelsesomkostninger og de laveste driftomkostninger.


Døre

Yderdøre kan leveres med og uden glas samt med branddøre. Inderdøre leveres som foldedøre.

Døre kan leveres i alle ral-farver.

Dørene kan placeres i 3 forskellige sider og der kan være 2 indgange pr. etage.

Dørhøjde er 2000 mm. og dørbredde er 900 mm.


Miljø

Aritco 9000 er yderst miljøvenlig. Den er lavet af 95% genanvendeligt materiale og har i drift et meget lavt energiforbrug. Derudover har den automatisk tænd og sluk af lyset.


Sikkerhed

Sikkerheden er høj i denne type elevator, og i tilfælde af strømsvigt er det altid muligt af køre sig til nærmeste etage og komme ud uden hjælp udefra.

Muligheder for låsning af døre. Især godt ved skoler.

Brandalarm.


Du er altid velkommen til at kontakte os for flere informationer om Aritco 9000 på tlf. 39 56 58 62 eller på mail info@cjelevator.dk 


Se også Aritco HomeLift og Platformselevator

Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset

KONTAKTINFORMATION

CJ Elevator ApS

Tlf.: +45 39 56 58 62
Fax: +45 39 66 03 14

Vandtårnsvej 74
2860 Søborg

Afdeling  på Fyn/Jylland: +45 21 24 45 68

Website: www.cjelevator.dk
E-mail: info@cj-montage.dk

SERVICES