Update Reset

Tlf.: 39 56 58 62

Update Reset

Hjemme elevator

Hjemme elevator - Unik kombination af design, komfort, fleksibilitet og pris.


En hjemmeelevator giver bl.a. mulighed for:


• At få komfort i hverdagen

• At blive længere i egen bolig

• At forøge ejendommens værdi


Din løsning findes også!En hjemme elevator er en super god løsning til hjemmet

Komfort, sikkerhed og funktion er som ved en almindelig elevator, dog er den væsentligt billigere i anskaffelse og drift. Den kaldes også for platformslift, løfteplatform, minielevator og platforms elevator – ”kært barn har mange navne”.


Drift

Aritcos platforms elevator er fremstillet med spindeldrift, hvilket giver en ypperlig sikkerhed, rolighed og komfort. Spindeldriften giver ligeledes meget langvarig holdbarhed og er billigst i drift. De kan fås med hold for kørsel og med automatisk kørsel. En fantastisk elevator løsning til boligen. For yderligere specifikationer, se Brochure og faktablade. 


Specifikationer på Aritco platforms elevator

Se de mange muligheder for platformsstørrelser, brochurer og faktablade; Aritco 4000, Aritco 6000, Aritco 7000 og Aritco 9000.

Update Reset
Update Reset
Update Reset

Hjemmeelevator


Tilpasning af Aritcos platforms elevator til boligen

Elevatorlifte fra Aritco kræver ikke mere plads end dens egen elevatorskakt. Skakten kan fås med pladeprofiler, glas eller individuelt designs. Farver på elevatoren rækker hele paletten rundt og kabinen byder på forskellige designs og belysningsmetoder. Ligeledes er der nem betjening (også med blindskrift) samt forskellige kalde- og sendemuligheder. Døre findes ligeledes i forskellige designs og funktioner, også med halvdør. Med de mange designmuligheder, kan din hjemme elevator løsning tilpasses dit eksisterende interiør i boligen. Kræver kun 5 cm grube, men kan også placeres direkte på gulv.


Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi kan fremvise de forskellige muligheder der er for jeres elevatorløsning. Du kan se, røre, prøve og få en fornemmelse for rumfylde på vores udstilling i: HUSET, Hindsgavl 2, 5500 Middelfart.

Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset

KONTAKTINFORMATION

CJ Elevator ApS

Tlf.: +45 39 56 58 62
Fax: +45 39 66 03 14

Vandtårnsvej 74
2860 Søborg

Afdeling  på Fyn/Jylland: +45 21 24 45 68

Website: www.cjelevator.dk
E-mail: info@cj-montage.dk

SERVICES