Update Reset

Tlf.: 39 56 58 62

Update Reset

Aritco HomeLift Access - hjemmeelevator

Hjemme elevator - Unik kombination af design, komfort, fleksibilitet og pris.


En hjemmeelevator giver bl.a. mulighed for:


• At få komfort i hverdagen

• At blive længere i egen bolig

• At forøge ejendommens værdi


En hjemme elevator er en super god løsning til hjemmet

Komfort, sikkerhed og funktion er som ved en almindelig elevator, dog er den væsentligt billigere i anskaffelse og drift. Den kaldes også for platformslift, løfteplatform, minielevator og platforms elevator – ”kært barn har mange navne”.


Hjemmeelevatoren fremstilles også som en udendørs model, dvs. det er muligt at montere den op ad huset eller op ad en gangbro - dette fordi den har sin egen selvbærende skakt.


Blandt hjemmeelevatorerne er der forskellige løsninger at vælge imellem. Se datablade nedenstående, men kontakt os også gerne for yderligere information og brochurer.

Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset

Hjemmeelevator


Tilpasning af Aritcos platforms elevator til boligen

Elevatorlifte fra Aritco kræver ikke mere plads end dens egen elevatorskakt. Skakten kan fås med pladeprofiler, glas eller individuelt designs. Farver på elevatoren rækker hele paletten rundt og kabinen byder på forskellige designs og belysningsmetoder. Ligeledes er der nem betjening (også med blindskrift) samt forskellige kalde- og sendemuligheder. Døre findes ligeledes i forskellige designs og funktioner, også med halvdør. Med de mange designmuligheder, kan din hjemme elevator løsning tilpasses dit eksisterende interiør i boligen. Kræver kun 5 cm grube, men kan også placeres direkte på gulv.

Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset
Update Reset

KONTAKTINFORMATION

CJ Elevator ApS

Tlf.: +45 39 56 58 62

Vandtårnsvej 74
2860 Søborg

Afdeling  Fyn/Jylland: +45  21 24 45 68

Website: www.cjelevator.dk
E-mail: info@cj-montage.dk

SERVICES